Exclusieve trainingsvideo's

met downloadbare tools in Pdf-formaat


Communicatie en Leiderschap

Voor succesvolle professionals

Iedere maand delen we hier exclusieve trainingsvideo’s, achtergrondinformatie en héél veel praktische tools. Ook als je geen opleidingen bij ons volgt, helpen we je graag verder met praktische tips en adviezen!

januari 2022

Doelgericht en doelgeleid werken

 • Een exclusieve trainingsvideo

  Doelgericht werken in een breder perspectief

 • Het Beyond Goals-model

  Een praktische tool die je direct kunt downloaden in Pdf-formaat.

FAQ

 • Wat is de doelgroep?

  ISEMI Professionele Ontwikkeling is er voor iedereen die leidinggeeft of mensen begeleidt. Professionals die zich op het raakvlak van mens en organisatie verder willen ontwikkelen. Denk hierbij aan: “HR-professionals, docenten, trainers, coaches, consultants, teamleiders, managers, directeuren, artsen, advocaten, enz.”. Het gaat ons om gemotiveerde vakmensen die zichzelf en hun omgeving op een hoger plan willen brengen.

 • Wat zijn de voorwaarden als ik me inschrijf?

  Na het invullen van je naam en email ontvang je een persoonlijke inlogcode. We vragen je om deze code niet door te sturen naar anderen. Je kunt gratis en vrijblijvend gebruik maken van het ISEMI Experience Center. 1 x per maand sturen we je een email over het thema dat je die maand kunt ervaren. Jouw privacy is belangrijk voor ons. Daarom delen we nooit gegevens met derden. In de voettekst van de website tref je ons privacy beleid aan.

 • Hoe kan ik me weer uitschrijven?

  Heel eenvoudig. We maken gebruik van Mailchimp en je kunt onderaan iedere e-mail met een klik op 'unsubscribe' jezelf uitschrijven. Omdat je niet niet kunt communiceren, schrijven we je automatisch uit als je meer dan 6 maanden onze e-mails niet opent.